Descargar AudioLibro L Harem del Tibidabo de Andreu Martin

Descargar AudioLibro L Harem del Tibidabo de Andreu Martin año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: L Harem del Tibidabo
 • Autor del audiolibroAndreu Martin
 • Fecha de publicación: 26/4/2018
 • EditorialALREVES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela negra
 • ISBN: 9788417077259
 • Valoración del audiolibro: 4.18 de un máximo de 5
 • Votos: 639
 • Autor(a) de la reseña: Elodia Jauri
 • Valorado con una puntuación de 4.85 de un máximo de 5
 • Fecha: 25/7/2018
 • Duración: 4 horas con 35 minutos (180 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 24/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - MP3 - MPEG-4 SLS - MPEG4 - FLAC - WAV (compresión ZIP - RZ - RAR - TAR.Z - Z)
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • Duración del resumen (audio): 23 minutos (15.5 MB)
 • Servidores habilitados: RARBG - FileServe - Uploaded - MyUpload - BitShare - Google Drive - 4Shared
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Allà a l’avinguda del Tibidabo, per on circula el vell Tramvia Blau entre mansions modernistes imponents, es troba l’Harem, un prostíbul ben exclusiu que ja en temps del franquisme havia estat molt popular: el més luxós de la ciutat, amb portes daurades, càmeres de vigilància, vitralls de colors, cortinatges i tapissos, i replet de refugis, amb sales clandestines i passadissos secrets. Tan secrets com els misteris que amaguen també bona part dels seus personatges. I és que el Mili Santamarta, personatge histriònic i únic hereu de la nissaga familiar i regent del club, rep la terrible notícia de la troballa del cos de la seva mare, assassinada amb dos trets a la nuca. Juntament amb la Sancha, la seva mare adoptiva i mà dreta del bordell—i també trasbalsada per la mort del seu fill anys enrere—, emprenen un llarg camí per esclarir els fets i trobar una veritat que, al capdavall, suposarà una caixa de sorpreses, amb desapareguts, traficants de dones, llistes inesperades, sectes satàniques, rituals de vudú, clubs sadomasoquistes... i molts morts. Després d’inaugurar la col·lecció amb Història de mort, Andreu Martín torna a «crims.cat» amb una novel·la dura, violenta, però amb la ironia i l’humor necessaris, amb girs constants d’un ritme vertiginós on amb prou feines hi ha espai per a la pausa, i aquí el lector es c...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Novela negra

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial ALREVES