Descargar AudioLibro Els Desposseits de Ursula K. Le Guin

Descargar AudioLibro Els Desposseits de Ursula K. Le Guin año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Els Desposseits
 • Autor del audiolibroUrsula K. Le Guin
 • Fecha de publicación: 26/2/2018
 • EditorialRAYO VERDE
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónLiteratura
 • ISBN: 9788416689613
 • Valoración del audiolibro: 4.54 de un máximo de 5
 • Votos: 719
 • Autor(a) de la reseña: Mateana Robles
 • Valorado con una puntuación de 4.79 de un máximo de 5
 • Fecha: 4/7/2018
 • Duración: 5 horas con 26 minutos (216 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 04/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WavPack - MP3 - FLAC - MPEG4 - WMA - Vorbis - WAV - MPC (compresión TAR.BZ - ZIP - TAR.LZO - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 37 páginas
 • Duración del resumen (audio): 27 minutos (18.5 MB)
 • Servidores habilitados: Torrent - Ivoox - KickAssTorents - MEGA - Google Drive - BitShare - Uploaded
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Premi Nebula a la Millor Novel·la, 1974. Premi Hugo, 1975. Premi Locus, 1975. Premi Prometheus categoria Saló de la Fama, 1993. En Shevek, el protagonista, és un físic que intenta desenvolupar una teoria temporal general. Anarres, el seu planeta, és una societat sense govern, jerarquies o institucions autoritàries. Fent recerca, en Shevek es va adonant que la revolució que va crear aquest món està estancada, envoltada de murs que haurà d’enderrocar. Les estructures de poder comencen a sorgir allà on no n’hi havia. En aquest moment decideix emprendre un viatge molt arriscat al planeta original, Urras, buscant un diàleg obert entre els dos mons per poder divulgar les seves teories lliurement fora d’Anarres. La novel·la detalla la lluita per alliberar-se que ha de dur a terme tant a Urras com al seu propi món, Anarres. Els desposseïts d’Ursula K. Le Guin és un clàssic de la ciència-ficció, reclamada com la millor literatura des del feminisme, el pacifisme i l’ecologisme, i des de la construcció de la primera utopia que no està basada en un imperi. Una novel·la imprescindible, d’una profunda crítica social i política, escrita amb l’habilitat i el detallisme del que només és capaç Le Guin.El que fa única a Le Guin és la magnitud i la complexitat de la seva mirada: aquesta dona té literalment el cosmos al cap. ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Ursula K. Le Guin

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del género o colección Literatura

Otros audiolibros en el idioma Catalán