Descargar AudioLibro Il·Lustres Execrables de Malcolm Otero

Descargar AudioLibro Il·Lustres Execrables de Malcolm Otero año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Il·Lustres Execrables
 • Autor del audiolibroMalcolm Otero
 • Fecha de publicación: 6/11/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónHistoria
 • ISBN: 9788416930722
 • Valoración del audiolibro: 4.37 de un máximo de 5
 • Votos: 571
 • Autor(a) de la reseña: Chatalina Meda
 • Valorado con una puntuación de 4.62 de un máximo de 5
 • Fecha: 30/7/2018
 • Duración: 5 horas con 17 minutos (212 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 17/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP4 - MP3 - WAV - FLAC - WMA - MPEG4 (compresión ZIP - IMG - ARJ - AZW3 - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 47 páginas
 • Duración del resumen (audio): 36 minutos (23.5 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - 4Shared - Mediafire - Hotfile - MEGA - FreakShare - Demonoid - SpiderOak - LimeTorrents - Microsoft OneDrive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una selecció de 50 personatges cèlebres que han passat pel programaVia Lliuredel cap de setmana de RAC1, en la secció de Malcolm Otero i Santi Giménez dedicada a elogiar la mala reputació de la gent, descobrir els clarobscurs de personatges que han estat fonamentals per a la humanitat escrivint, actuant, composant, fent esport... i que són idolatrats. Malcolm Otero i Santi Giménez no suporten els ídols. Poden admirar, però amb el fre de mà posat. Com deia Billy Wilder, ningú no és perfecte, i en aquest llibre tots dos periodistes ens descobreixen que una cinquantena dels personatges més il·lustres de la humanitat també han estat execrables. El seu nivell va de premis Nobel cap amunt, i hi destaquen addiccions, poc respecte per la propietat privada (lladres), agressors, violents, racistes, envejosos, trepes... Tot i així, els autors els admiren perquè són el pilar que ha construït el paisatge cultural de la nostra vida. El simple fet de ser famós, però, no dóna dret a entrar a la categoria d'il·lustre execrable. No hi són els famosos que ja cauen malament i les fellonies dels quals ja han estat escampades arreu. Malcolm Otero i Santi Giménez es converteixen en detectius de la història i ens parlen de primeres espases mundials -d...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del género o colección Historia

Otros audiolibros en el idioma Catalán